Geselecteerd voor World Photographic Cup

Een van mijn foto’s is door de DuPho, de overkoepelende beroepsvereniging voor Nederlandse fotografen, geselecteerd om samen met 17 collega’s NL te vertegenwoordigen bij de WPC, een competitie voor nationale teams van 35 landen. Het is een beeld uit een serie over de droogte deze zomer die ik maakte in opdracht van Rijkswaterstaat. In 6 categorieën worden per categorie drie beelden ingestuurd, dus 18 per land in totaal. Mijn foto doet mee als een van de drie in de categorie fotojournalistiek/reportage. Bekendmaking prijswinnaars april 2019 in Oslo.


The Netherlands, Boven-Leeuwen
Due to the drought the water in a sidebranch of the river Waal (Rhine) is almost gone and the barges are lying on dry land.
The drought and heat was a major problem this summer and wateruse was limited by the authoroties.